Aanbiedingen

Om in de accommodaties Eveline een vakantie te vieren bieden we verschillende mogelijkheden. Je kunt een pakketreis boeken inclusief een vlucht vanaf Amsterdam Schiphol of Brussel Zaventem naar Corfu en vice versa.

Aanbiedingen voor een pakketreis vanaf Schiphol of Zaventem
Vanaf Amsterdam vliegen we met Transavia en vanaf Brussel met Thomas Cook Airlines. De vliegtijd bedraagt ongeveer 2 uur en 20 minuten vanaf Brussel en 2 uur en 40 minuten vanaf Amsterdam. Na het invullen van het reserveringsformulier op de site zullen wij zo snel mogelijk reageren. We werken direct met de eigenaren van de accommodatie en zo komt het nooit voor dat er een dubbele boeking wordt gemaakt. Daarbij zijn er altijd Nederlandse beheerders bij de accommodaties aanwezig en ze helpen je graag verder.

Boek alleen de accommodatie Eveline
Indien je zelf een vlucht hebt geboekt en alleen de accommodatie wilt boeken dan kan dat ook. Je kunt dit online boeken op onze site en betalen met een credit card. Vanaf de luchthaven op Corfu naar de accommodaties Eveline kun je met een taxi of je kunt alvast een huurauto reserveren en direct ophalen op de luchthaven. Met de bus is geen goede optie omdat de verbinding niet rechtstreeks is vanaf de luchthaven. Daarbij sluiten de diensten niet altijd aan en is de frequentie van de groene busdienst van Kerkyra naar Roda niet heel frequent. Een routebeschrijving naar Eveline vind je hier.

Een periode is bij Eveline altijd een week of langer in het hoogseizoen of andere vakantieperiodes. In het voor- en naseizoen zijn ook kortere periodes mogelijk en ook op aanvraag.