Reserveringen

Heeft u interesse in een vakantie naar Corfu met Korfoe Sunshine Holidays in 2018? Hieronder kunt u geheel vrijblijvend een prijsopgave aanvragen met beschikbaarheid voor een bepaalde vakantieperiode. Vliegtickets boek je zelf bij Easyjet, Ryanair of Transavia. Uiteraard helpen we je hierbij om goedkope tickets naar Corfu te zoeken.

Met Ryanair kun je goedkoop vanaf Weeze, Eindhoven en Brussel Charleroi naar Corfu vliegen. Vul dan op het reserveringsformulier in dat je de vliegtickets zelf hebt geregeld. Heeft u nog vragen of opmerkingen dan kunt u deze plaatsen in het opmerkingenveld.

In mei, juni en september krijg je van Korfoe Sunshine Holidays een wandeling van 2,5 uur in de omgeving met een lokale wandelgids cadeau. Een mooie wandeling langs watervallen, bergdorpen en door het groene landschap. Onderweg een stop voor wat drinken en een Griekse mezze!

De prijzen voor het huren van een appartement Eveline of Bungalow vind je hier. Beschikbaarheid is op aanvraag. Het hoogseizoen is elk jaar snel volgeboekt.

Alle persoonsgegevens uit onderstaand formulier worden beveiligd opgeslagen. Opslag van deze gegevens vindt plaats op een beveiligde server (SSL) binnen de Europese Unie en deze gegevens worden niet gedeeld met derden. Er worden geen IP-adressen verzameld. Wilt u deze gegevens verwijderd hebben dan kunt u dit aangeven in het invoerveld van het formulier.

* is een verplicht veld

Fieldset

 

Verification