Vakantie vanaf Weeze

Weeze is een lokale luchthaven dichtbij Nijmegen. Het vliegveld wordt ook wel Weeze Düsseldorf Airport genoemd en heeft van ITATA de afkorting NRN gekregen. Voornamelijk Ryanair vliegt hiervandaan naar meerdere bestemmingen in Europa, waaronder dus rechtsreeks naar Corfu. Vliegdagen zijn op zondag en op woensdag en zeker in het voor-en naseizoen zijn er regelmatig zeer voordelige vliegtickets te boeken.

In de maanden mei, juni en september krijg je bij een verblijf in appartementen een unieke wandeling van 2,5 uur met lokale gids in de omgeving cadeau.

Weeze Airport is een kleine luchthaven

Weeze Airport is een relatief kleine luchthaven en je kunt de auto letterlijk voor de deur parkeren op P2 of P3 bij een vakantie van een week of langer. De parkeertarieven zijn laag en je bent binnen 10 minuten bij de auto vanaf de aankomsthal van het vliegveld.

Naar het vliegtuig word je met de bus gebracht of in sommige gevallen kun je zelf wandelen. Zowel aan de voorkant als aan de achterkant van de vliegtuigen kun je instappen. Heb je dus een stoelnummer van 20 of hoger dan is achterin stappen het snelste.

  prijs per nacht in euro (verblijf min. 7 nachten)
  Bungalow 2-kamer appartement
april 49 69
mei 49 69
juni 49 69
juli 65 95
augustus 65 95
september 49 69
oktober 49 69