Vakantie vanaf Zaventem

Vanaf Brussel Zaventem vliegen TUI en Thomas Cook Airlines rechtstreeks op Corfu van april tot en met oktober. Vanaf Brussel Charleroi vliegt Ryanair voordelig rechtstreeks naar Corfu. Vluchten kunt u zelf boeken of bij ons een aanvraag doen via het reserveringsformulier. U krijgt per mail een prijsopgave voor een pakketreis (vlucht+appartement) op basis van dagprijzen.

In de maanden mei, juni en september krijg je bij een verblijf in appartementen een unieke wandeling van 2,5 uur met lokale gids in de omgeving cadeau.

De transfer vanaf de luchthaven van Corfu naar appartementen Eveline kan per taxi of Korfoe Sunshine Holidays kan zorgen dat er een huurauto voor klaar staat bij aankomst. De huurauto kunt u dan weer achterlaten op het vliegveld van Corfu bij vertrek.

De zomermaanden juli en augustus zijn ieder jaar weer snel volgeboekt bij appartementen Eveline. We adviseren u om, bij interesse in een vakantie voor deze periode, een vrijblijvende reservering te maken en het liefst zo vroeg mogelijk.

Er zijn ook mogelijkheden om goedkoop te vliegen naar Corfu met Ryanair vanaf Weeze Airport (bij Nijmegen) of vanaf Eindhoven. Ook vanaf Schiphol Amsterdam zijn er mogelijkheden met Transavia, TUI en Corendon.

  prijs per nacht in euro (verblijf min. 7 nachten)
  Bungalow 2-kamer appartement
april 49 69
mei 49 69
juni 49 69
juli 65 95
augustus 65 95
september 49 69
oktober 49 69