Appartementen

Appartementen “Eveline” liggen in het noorden van het eiland Corfu, bij het plaatsje Roda. Dit is op ongeveer 35 kilometer van de hoofdstad Kerkyra, waar tevens het vliegveld is. De appartementen, in totaal vier stuks, liggen op een grondgebied van 5.000 m2 direct aan zee. Op het grondgebied staan behalve de vier appartementen ook nog een beheerderswoning en een 2-persoons bungalow. Er zijn altijd Nederlandse beheerders aanwezig die u verwelkomen met een kopje koffie en u naar uw appartement brengen. Mochten er vragen zijn dan kunt u altijd bij hun terecht.

Het strand ligt voor de deur
Het terrein zelf is geheel afgesloten, dus kinderen kunnen er veilig spelen. Er is een groot grasveld van 1.000 m2 en twee bakken met speelgoed voor op het terrein of aan het strand. Een zwembad is bij de buren en aangezien in Korfoe ieder zwembad vrij toegankelijk is, kunt u daar altijd gaan zwemmen. Hier kun je ook lunchen of dineren trouwens. Supermarkten zijn aan beide zijden op 100 meter afstand. Daar kun je de dagelijkse boodschappen en ’s morgens is hier vers brood. Het strand voor de deur is vrij smal en bedekt met kiezels, maar direct in zee is de bodem bedekt met zand en het loopt geleidelijk af. Op 300 meter naar links en 500 meter naar rechts zijn brede zandstranden.

Alle appartementen hebben uitzicht op zee
De appartementen zijn er vier naast elkaar gelegen. Het zijn 2-kamerappartementen. Aan de zeekant is een groot overdekt terras Met een tafel en vier stoelen. Een schitterend uitzicht op zee en Albanië. In de voorkamer is een volledig ingerichte keuken een eethoek, twee slaapplaatsen en twee kasten. Een smalle gang met daarnaast een douche/toiletruimte, verbindt de voor- kamer met de achterkamer, waar twee slaapplaatsen zijn, een kast en een zithoekje.

Lekker relaxen in de grote tuin
Op het hele terrein staan ligstoelen en er is een grote barbecue, die door iedereen gebruikt mag worden. Eenmaal per week worden schone lakens, badhanddoeken, keukenhanddoeken en theedoeken afgegeven. Badlakens voor zwembad en strand moet u zelf meenemen. Bij de beheerders is een boek met alle mooie plekjes op het eiland. Die kunt u vrijblijvend inzien en ze adviseren graag voor een leuke dagtocht.

Alles wat je nodig hebt is aanwezig
De appartementen hebben een aparte badkamer met douche en toilet. In beide kamers staan twee bedden en beddengoed is inbegrepen. Boven de bedden, aan het plafond, hangen ventilatoren. De voorkamer heeft een keukentje met twee keramische kookpitten, een koolkast met vriesgedeelte, een filterkoffiezetapparaat en een tosti-ijzer. Op het overdekte terras aan de voorzijde van de appartementen staan vier stoelen en tafel. Een prima plaats om te ontbijten, lunchen, dineren, lezen, relaxen of om aan te knutselen.