In de buurt

In de directe omgeving van appartementen Eveline zijn voldoende faciliteiten te vinden. Zo kun je bij de buren, Ninos on the Beach, gebruik maken van het zwembad en hier kun je ook wat drinken in de bar of eten in het restaurant. Handig is om hier de WiFi te gebruiken op je telefoon of tablet tijdens tijdens een middagje aan het zwembad.

Supermarkten vind je in de directe omgeving
Iets verder, op ongeveer 150 meter van de appartementen vind je aan beide zijden een supermarkt. Het zijn niet de grote supermarkten als de Lidl, maar je kunt hier voor de dagelijkse boodschappen prima terecht. Elke dag is er hier voor de liefhebbers ook een actuele Nederlandse krant te koop.

Heerlijk relaxen aan zee bij de Brandy Shop
Bij Hotel Coral op 100 meter lopen van het Eveline kun je ook prima eten en één keer per week organiseren ze een Griekse avond met muziek en dans. Hiernaast zit de Brandy Shop een gezellig en authentieke taverne met bar. Een heerlijk zitje aan het water bij het piertje en bij Sams boats. Proef hier de verse friet en de Keftedes. Tussen de Brandy Shop en supermarkt is het autoverhuurbedrijf gelegen en ze zijn tevens een reisbureau voor excursies.

Een Griekse avond
Bij Hotel Coral, op 100 meter van appartementen Eveline, wordt elke week een Griekse avond georganiseerd. Ook gasten van buiten het hotel kunnen hieraan deelnemen. In het restaurant kun je een tafeltje boeken en tijdens het avondeten is er Griekse muziek, Griekse dans en natuurlijk sneuvelt er ook wat van het servies. Informatie over de Griekse avonden vind je op de borden aan de straat. Reserveren vooraf is mogelijk.

Gezellig barbecuen
De Nederlandse beheerders van Eveline organiseren in overleg met de gasten een wekelijkse barbecue. Zeer gezellig, voordelig en lekker makkelijk. De tafels en stoelen worden bij elkaar gezet en met elkaar worden Griekse salades en vlees en kip op de bbq klaargemaakt. Een aanrader als je in Eveline op vakantie bent en mag je niet missen.