Bungalow

De bungalow is nieuw sinds de zomer van 2013. Het is een vrijstaande accommodatie geschikt voor twee personen en gelegen direct naast de 2-kamer appartementen Eveline. In de bungalow op Corfu is een keuken met kookmogelijkheid, een koffiezetapparaat en een koelkast. Er is een douche in een apart badkamertje en het bed is een tweepersoons bed met daarnaast een kast om kleding in op te bergen.

Bungalow Corfu met privé terras met uitzicht op zee
Voor de bungalow op Corfu in Roda heb je een privé terras met tafeltje en twee zitjes. Mogelijkheid om heerlijk in de schaduw te zitten onder de fraaie palmboom en natuurlijk heb je uitzicht op zee. Je kunt ook op de ligbedden plaatsnemen onder het zonnezeil op het grasveld. Een prachtig plekje voor een kop koffie, het lezen van een boek en aan het eind van de middag te genieten van een glas wijn of bier.

De bungalow wordt veel geboekt door wandelliefhebbers
Corfu is een schitterend eiland om te wandelen. De bungalow Eveline in Roda en Acharavi wordt veel geboekt door wandelliefhebbers. In de directe omgeving kun je mooie wandelingen maken door de natuur. De beheerders kunnen je hier alles over vertellen.

Ook als je alleen op vakantie gaat
Ook als je alleenstaand bent en zin hebt in een vakantie naar Corfu is de bungalow van Eveline een prima accommodatie. Je zit een beetje privé en hebt snel contact met andere gasten in de appartementen als je hier zin in hebt.