LEKKER OP VAKANTIE NAAR CORFU

HOME / Vakantie

VAKANTIE OP CORFU

Om in accommodaties Eveline vakantie te vieren bieden we verschillende mogelijkheden. Je kunt bijvoorbeeld kiezen uit een verblijf in de bungalow voor één of twee personen. Alternatief hiervoor is een ruimer appartement met aparte slaapkamer en doucheruimte voor maximaal vier personen. Deze andere accommodaties liggen allemaal direct aan zee in de grootste baai van het Ionische eiland Corfu. Op vakantie naar Griekenland? Bekijk de prijslijst voor alle accommodaties Eveline in het voor-, hoog- en naseizoen.

VAKANTIE

BOEK BIJ EVELINE

De vluchten van en naar Corfu dien je zelf te verzorgen. Net als de transfer van en naar de luchthaven op Corfu. We adviseren om voor de transfers naar Eveline een huurauto te regelen. Deze huurauto kan door een autoverhuurbedrijf worden klaargezet bij aankomst en weer worden afgeleverd bij vertrek op de luchthaven van Kerkyra. We helpen je graag verder en geven contactgegevens aan je door van een betrouwbare autoverhuurder.

Vakantie in appartementen Eveline op Corfu.
Appartementen Eveline reserveren voor een vakantie in Roda op Corfu.

APPARTEMENT VRIJ?

VRIJBLIJVEND RESERVEREN

Je kunt het hele jaar door een vrijblijvende reservering maken voor een appartement of de bungalow. Het hoogseizoen is meestal al snel volgeboekt en hiervoor hanteren we het beleid ‘wie het eerst komt’. Vanaf september kunnen vrijblijvende reserveringen worden omgezet in boekingen voor het volgende zomerseizoen. Ook communiceren wij in die maand de huurprijzen voor het komende seizoen van appartementen Eveline.

PRIJS VOOR JE VAKANTIE

APPARTEMENT PER NACHT

De huurprijzen zijn per nacht en per accommodatie. Deze prijzen zijn dus niet per persoon. In het hoogseizoen of in andere schoolvakanties is de verhuurperiode minimaal zeven nachten achtereenvolgens. In het voor- en naseizoen zijn ook kortere huurperiodes mogelijk. Deze zijn op aanvraag. Maak vrijblijvend een reservering voor appartementen Eveline en informeer naar de mogelijkheden voor je vakantie.

Huurprijzen voor vakantie het zomerseizoen in appartementen Eveline op Corfu