WAT TE DOEN BIJ EVELINE

HOME / Wat te doen

WANDELEN EN TIPS MET KINDEREN

Wat is er te doen in de omgeving van appartementen Eveline? In het voor- en naseizoen kun je in de groene omgeving mooie natuurwandelingen maken. Mogelijkheden met en zonder wandelgids, die je tijdens een wandeling informeert over flora, fauna en het klimaat. Variërend van eenvoudig tot voor de meer geoefende wandelaars. En wandelingen op Corfu met de duur van één tot drie uur. Tussendoor genieten op een terrasje in een authentiek bergdorpje in het noorden van Korfoe.

FAMILIES MET KINDEREN

IN DE SCHOOLVAKANTIES

Families met kinderen kiezen voor appartementen Eveline. In de grote vakantie of in de mei- of herfstvakantie. Het terrein van Eveline is omringd met een hek. En de ligging direct aan het strand en de zee, in combinatie met de grote tuin, trekt families aan.

Voor de deur ligt de zee met een langzaam aflopende en zanderige zeebodem. Wil je toch liever met de kinderen naar het zwembad? Bij onze buren vind je een zwembad waar je gebruik van mag maken.

Wat te doen bij appartementen Eveline. Families met kinderen.
Wat te doen bij appartementen Eveline in Roda. Lekker relaxen.

RELAXEN

uitrusten in voor- en naseizoen

In het voor- en naseizoen zijn het juist stellen en echtparen die hun rust zoeken in appartementen Eveline. Lekker hun boek uitlezen onder een palmboom of op hun eigen terrasje met uitzicht op de Adriatische zee.
Je kunt gratis je boeken ruilen in onze eigen reisbibliotheek. Vol met boeken van eerdere gasten in appartementen Eveline.

Voor wandelingen op Corfu is de speciale gids van uitgeverij Sunflower een tip. In Roda kun je ook een fiets huren en langs de boulevard vind je genoeg gezellige terrassen.

BEZIENSWAARDIG

BINNEN EEN UUR VANAF EVELINE

In maximaal een uur rijden vanaf je appartement ben je bij vrijwel alle bezienswaardigheden op het Griekse eiland Corfu. Door de centrale ligging van Eveline ligt alles binnen handbereik. Op nog geen drie kilometer rijden ligt het fraaie en rustige strand van Almiros en in het dorp Roda, op 500 meter wandelen langs de kust, vind je restaurants, tavernes, winkeltjes en gezellige terrasjes.

Het havenplaatsje Kassiopi ligt op 20 minuten rijden en Sidari op een kwartiertje afstand. Kerkyra, hoofdstad van Corfu, vind je op 40 kilometer van je accommodatie. Reken op een ritje van ongeveer 50 minuten.

Wat te doen in het noorden van Corfu. Bezienswaardigheden in de buurt.