Wat te doen

Wat is er te doen in de buurt van appartementen Eveline? In het voor- en naseizoen kun je in de groene omgeving mooie natuurwandelingen maken. Mogelijkheden met en zonder wandelgids die je tijdens de wandeling informeert over bloemen, planten en het klimaat. Variƫrend van een eenvoudig tot voor de meer geoefende wandelaars en wandelingen op Corfu van een uur tot drie uur. Tussendoor genieten op een terrasje in een authentiek bergdorpje op een terras.

Families met kinderen kiezen voor appartementen Eveline in het hoogseizoen of de mei- en herfstvakantie. Het terrein is afgesloten en de ligging direct aan zee met een grote tuin trekt families aan. In het voor- en naseizoen zijn het juist stellen en echtparen die hun rust zoeken in appartementen Eveline en hun boek uitlezen onder en palmboom of op hun eigen terrasje met uitzicht op zee.

Binnen maximaal een uur rijden ben je bij vrijwel alle bezienswaardigheden op het Griekse eiland. Door de centrale ligging van appartementen Eveline ligt alles binnen handbereik. Op nog geen drie kilometer rijden ligt het fraaie en rustige strand van Almiros en in het dorp Roda, op 500 meter wandelen langs de kust, vind je restaurants, tavernes, winkeltjes en gezellige terrasjes.