OMGEVING APPARTEMENTEN EVELINE

HOME / In de buurt

IN DE BUURT VAN EVELINE

In de buurt van appartementen Eveline zijn genoeg faciliteiten te vinden. Zo kun je bij de buren, Ninos on the Beach, gebruik maken van het zwembad. Hier kun je ook wat drinken in de buitenbar of wat eten in het restaurant. Handig om hier de WiFi te gebruiken op je mobieltje of tablet tijdens een middagje luieren aan het zwembad. In de omgeving van Eveline zijn genoeg faciliteiten te vinden voor een geslaagde vakantie.

SUPERMARKTEN

VAN KLEIN NAAR GROOT

In de buurt, op ongeveer 150 meter van de appartementen vind je aan beide zijden een mini-markt. Het zijn niet de grote supermarkten als de Lidl, maar je kunt hier voor de dagelijkse boodschappen prima terecht. Of een lekker ijsje op een warme zomerdag.

In Acharavi vind je grote supers als Diellas en Dimitra. Met een huurauto kun je genoeg drinkwater inslaan en de grote boodschappen hier doen. Een tip om ’s morgens vers brood te gaan halen bij de bakker in Acharavi

In de buurt van appartementen Eveline
In de buurt van appartementen Eveline in Roda. Relaxen aan zee

RELAXEN AAN ZEE

TERRAS the boat house

In het dorp Roda op 400 meter lopen van Eveline kun je prima eten. Er zijn genoeg tavernes en restaurants te vinden. Bij Ammos op 50 meter lopen kun je terecht voor een huiswijntje, glas koud bier of glas ouzo. Op 100 meter van Eveline ligt de Brandy Shop; een gezellige bar met terras pal aan zee.

Alternatief is het fraaie terras van The Boat House op 200 meter lopen vanaf je appartement. Echt relaxen met uitzicht op zee en een lekkere zomerse cocktail.

GRIEKSE AVOND

HOTEL CORAL

Bij Hotel Coral, op 100 meter van appartementen Eveline, wordt elke week een Griekse avond georganiseerd. Ook gasten van buiten het hotel kunnen hieraan deelnemen. In het restaurant boek je een tafeltje en tijdens het avondeten is er Griekse muziek, Griekse dans en natuurlijk sneuvelt er wat van het witte servies. Informatie over de Griekse avonden vind je bij Coral aan de straat.

Bij onze buren van grill-room Ammos is de pitta gyros een aanrader. Of genieten van verse vis of een mixed grill op hun terras met een mooie zonsondergang.

In de buurt van appartementen Eveline op Corfu. Griekse avond in Roda
In de buurt van appartementen Eveline in Roda op Corfu. Bbq bij de acommodaties.

GEZELLIGE BBQ

GEWOON BIJ EVELINE

De Nederlandse beheerders van Eveline organiseren in overleg en samenwerking met de gasten een barbecue. Zeer gezellig, voordelig en lekker makkelijk. Tafels en stoelen worden bij elkaar gezet. Met elkaar worden Griekse salades en vlees, kip en vis op de bbq klaargemaakt. Met een biertje, glas wijn of een glaasje ouzo erbij. Een tip als je een appartement van Eveline hebt gehuurd. Dit mag je niet missen.