THUIS OP CORFU

HOME / Accommodaties

VOEL JE THUIS

Eveline heeft vijf verschillende accommodaties beschikbaar. Accommodaties Eveline is kleinschalig en ruim opgezet in een groene omgeving. Zowel de terrassen van de 2-kamer appartementen als van de bungalow hebben uitzicht op zee. De accommodaties liggen direct aan zee op privé-eigendom van 4.500 m2. Het hele seizoen zijn er Nederlandse beheerders aanwezig om al je vragen te beantwoorden tijdens je verblijf, over de omgeving en natuurlijk Corfu zelf. Eveline is elk jaar geopend van half april tot en met de eerste weken van oktober.

GENIETEN VANAF JE TERRAS

KLEINSCHALIG

De 2-kamer appartementen hebben een zeer ruime slaapkamer met twee bedden en een woon/slaapkamer met twee geschakelde bedden. Het oppervlakte bedraagt in totaal maar liefst 43 m2. Een kinderbedje kan gratis worden bijgeplaatst. Het terras aan de voorzijde is overdekt en heeft een tafel met vier stoelen. Uiteraard hebben de 2-kamer appartementen een eigen badkamer met douche en een kitchenette.

Accommodaties Eveline op Corfu. Uitzicht vanaf je terras van appartementen Eveline.
Accommodaties Eveline op Corfu. De bungalow met eigen terras.

BUNGALOW

MET ZIJN TWEETJES

De bungalow is vrijstaand en gelegen direct naast de 2-kamer appartementen. Zo heb je toch je buren. Vanaf het terras aan de voorzijde kijk je uit op zee. In de bungalow is ruimte voor twee personen en je hebt een eigen douche en een kitchenette.

EVELINE IN DE PRIJZEN

ZOOVER EN TRIPADVISOR

In 2016 en 2017 heeft Eveline het predicaat van Zoover “Highly Recommended” gekregen en in 2015 de Zoover Award “Best apartments in Roda” gewonnen. Gasten van Eveline laten hun positieve feedback achter op deze beoordelingensites. Voor jou om je te helpen bij het maken van de juiste keuze voor je vakantie naar Corfu.

Accommodaties Eveline in Roda op Corfu. Awards en reviews
Accommodaties Eveline in Roda. Relaxen met uitzicht op zee op Corfu

THE GOOD LIFE

RELAXEN MET UITZICHT OP ZEE

Het zonnezeil van 25 m2 met lounge set is ideaal om lekker onder te relaxen. Tijd voor een uurtje lezen in je favoriete boek of tijdschrift met een briesje van zee en een glas Griekse wijn. Of wat dacht je van een korte siësta houden terwijl kinderen zich vermaken op het grote grasveld.