Accommodaties

Eveline heeft verschillende accommodaties beschikbaar. Het gehele complex is kleinschalig en ruim opgezet. Zowel de 2-kamer appartementen als de bungalow hebben uitzicht op zee. De accommodaties liggen direct aan zee op een privé-eigendom van 5.000 m2. Het hele seizoen zijn er Nederlandse beheerders aanwezig om al je vragen te beantwoorden over de accommodatie, de omgeving en natuurlijk Corfu zelf. Eveline is elk jaar geopend van eind april tot en met de eerste weken van oktober.

Eveline in de prijzen
In 2011 en 2012 heeft Eveline het predicaat van Zoover “Highly Recommended” gekregen en in 2010 de Zoover Award “Best apartments in Roda” gewonnen. Maar nog belangrijker zijn het grote aantal terugkerende en zeer tevreden gasten.

The good life
Het zonnezeil in de tuin van 25 m2 is ideaal om lekker onder te liggen op een ligstoel met kussen. Tijd voor een uurtje lezen in je favoriete boek of je tijdschrift met een briesje van zee. Of wat dacht je van even een siësta houden in een hangmat onder de bomen terwijl de kinderen zich vermaken op het grote grasveld naast je.

Het is genieten met boek en uitzicht op zee vanaf je terras
De 2-kamer appartementen hebben een zeer ruime slaapkamer met twee bedden en een woon/slaapkamer en met twee bedden. Een kinderbedje kan gratis worden bijgeplaatst. Het terras aan de voorzijde is overdekt en heeft een tafel met vier stoelen. Deze gebruik je eigenlijk het meeste tijdens je vakantie. Uiteraard hebben de 2-kamer appartementen een eigen badkamer met douche en een kitchenette.

De bungalow is vrijstaand en voor twee personen
De bungalow is vrijstaand en gelegen direct naast de 2-kamer appartementen. Vanaf het terras aan de voorzijde kijk je uit op zee. In de bungalow is ruimte voor twee personen en je hebt een eigen douche en een kitchenette.