LOCATIE APPARTEMENTEN EVELINE

HOME / Locatie

LOcATIE en route

Routebeschrijving voor locatie appartementen Eveline in Roda. Vanaf het vliegveld volgt u de weg naar de stad Kerkyra Op het eerste kruispunt rechtsaf slaan. Doorrijden tot aan de zee, daar links afslaan. Langs de zee rijden, je passeert het oude fort (aan de rechterhand), het paleis van de koning waar je de weg volgt onder de poort door. De weg langs de zee naar beneden naar de nieuwe haven volgen, doorrijden langs de nieuwe haven (rechterhand) en de uitgaansstrook (linkerhand) van Kerkyra tot een stoplicht bij een T-splitsing.

Hier rechtsaf slaan (richting Paleokastritsa). Dit is een 2-baansweg met stoplichten. Deze weg een aantal kilometer volgen richting Paleokastritsa (langs Kontokali en Gouvia). Na ongeveer 10 kilometer staat Roda en/of Acharavi aangegeven op de borden. Roda of Acharavi verder volgen. In Roda aangekomen kruising met stoplichten. Recht oversteken en direct ( 5 meter ) hierna rechtsaf slaan. Deze slingerweg afrijden tot de zee, langs de zee verder rijden tot wit hek. Hier zijn appartementen Eveline. Onderstaand een plattegrond van Roda lokatie van appartementen Eveline en de omgeving met het kruispunt bij Roda en de slingerweg naar de zee en accommodatie Eveline.

Tijdens je autorit kun je met Google Maps ook navigeren naar de lokatie van appartementen Eveline. Hieronder zie je waar de appartementen zijn gelegen op Corfu. Dit is nog makkelijker.


Korfoe Sunshine Holidays
Vrouwgelenweg 8
3341 BT Hendrik Ido Ambacht
Nederland