FOTO ALBUMS VAN CORFU

HOME / Foto albums

Foto Albums corfu

Ook zo’n zin om naar Corfu op vakantie gaan? met de foto albums Corfu van Eveline kom je pas echt in de vakantiestemming. We hebben er eentje voor Acharavi, Roda en Corfu gemaakt met de mooiste vakantiefoto’s. Voor de juiste sfeer. Van deze foto albums word je vrolijk. Bekijk foto’s van stranden, baaien, bezienswaardigheden, restaurants en gebouwen op Corfu. Veel plezier!

FOTO ALBUM CORFU

FOTO’s van korfoe

We hebben heerlijke foto’s van het Griekse eiland Corfu voor je in het foto album Corfu geplaatst. Echte vakantiefoto’s om je thuis een beetje dat Corfu-gevoel te geven. Droom alvast weg over je vakantie naar Korfoe. En natuurlijk in appartementen Eveline.

Wat te doen bij appartementen Eveline. Families met kinderen.
Wat te doen bij appartementen Eveline in Roda. Lekker relaxen.

FOTO ALBUM RODA

FOTO’S VAN RODA

Bekijk foto’s van het vissersdorp Roda in het noorden van Corfu. In het foto album Roda vind je vakantiefoto’s van het strand, de boulevard en gebouwen. Kom in de juiste stemming voor het dorp Roda. Geniet van beelden uit deze badplaats in de langste baai van het Griekse eiland. Zeker in de zomer een gezellige bestemming.

FOTO ALBUM ACHARAVI

FOTO’S VAN ACHARAVI

Bekijk foto’s van de kustplaats Acharavi in Noord-Corfu. De bestemming ligt aan een lang zandstrand en loopt over in Roda en Almiros. In foto album Acharavi vind je vakantiefoto’s van het dorpje met strand, restaurants en de omgeving. Leuk om alvast te zien en een beetje bij weg te dromen. Appartementen Eveline liggen er dichtbij.

Wat te doen in het noorden van Corfu. Bezienswaardigheden in de buurt.