Kinderen

Appartementen Eveline zijn zeer kindvriendelijke accommodaties. Zie ook de scores op Zoover. In de zomervakantie en meivakantie verwelkomen we veel families met (kleine) kinderen met veel (jaarlijks) terugkerende gasten. De kinderen kunnen prima spelen op het grote grasveld van het afgesloten terrein. Er zijn speelmanden met speelgoed voor op het strand als schepjes en emmertjes, maar ook ballen en een schommel.

Kinderstoelen en babybedjes kunnen gratis worden geplaatst
Op de terrasjes van de appartementen heb je zeezicht en ook zicht op het grasveld. Zo kun je zelf goed een oogje in het zeil houden. Een kinderstoel kan gratis worden bijgeplaatst, graag wel vooraf aangeven, en ook een babybedje kan al gratis klaar worden gezet bij de aankomst. Uiteraard geheel opgemaakt zodat de baby of het kind er direct in zou kunnen in de slaapkamer van de appartementen.

Speeltuinen genoeg in Roda
In Roda zijn twee speeltuinen Nemo en Tropicana. Hier kunnen de kinderen spelen op grote luchtkussens, ballenbakken en andere speeltoestellen. De ouders kunnen op het terras zitten van beide speeltuinen. Ze zijn overigens beiden overdekt en voorzien van verlichting en de toegang is gratis. In Acharavi vind je nog het waterpark Hydropolis met grote glijbanen en een kinderzwembad.

Kindvriendelijke restaurants
In Roda en Acharavi zijn de meeste restaurants geschikt om met kinderen te gaan eten. In Roda zijn New Port en Nikos Family aanraders om met de kids te gaan eten. New Port ligt aan het begin van het dorp aan de boulevard en het strand. Kun je niet missen. De kaart is hier ook in het Nederlands, de bediening vriendelijk en snel en de gerechten zijn goed en bovendien voordelig. Een kinderstoel is geen probleem en je kun de kinderen ook laten spelen op het strand. Nikos Family zit in het oude centrum van Roda en is rustig gelegen. Prima traditionele gerechten en vriendelijke bediening van Nikos en zijn vrouw.

Kalamaki beach beste strand voor kinderen
Op 8 kilometer rijden van Eveline in de richting van Kassiopi ligt het meest kindvriendelijke strand van de omgeving. Het heet Kalamaki beach; een Blue Flag Beach met een zee langzaam aflopende zee. Ideaal voor kleine kinderen en bovendien goed georganiseerd. Strandstoelen en parasols dicht langs de waterkant, een lange houten pier over het ondiepe zeewater en de nodige tavernes en bars bij de parkeerplaatsen.