Zwembaden in de omgeving

Zwembaden in de omgeving zijn er genoeg te vinden en allemaal vrij toegankelijk. Eigen eten en drinken meenemen is niet toegestaan, maar je kunt bij de bars en restaurants hier van alles en nog wat bestellen en helemaal niet duur. Trouwens wel zo netjes om een consumptie te nemen tijdens je verblijf in één van de zwembaden.

Zwemmen bij de buren in een mooi zwembad
Bij onze buren, Ninos on the beach, is een groot zwembad met aparte whirlpool. Ook voor kinderen een fijn zwembad met stenen trap en ondieper gedeelte. De ouders kunnen aan de rand zitten of op de één van de vele zonnebedden met parasols langs het zwembad. Er moet toezicht zijn bij kinderen zonder zwemdiploma’s.

Het kleinere zwembad
Bij hotel Coral is aan de achterzijde een zwembad. Het hotel ligt op 100 meter van Eveline in de richting van het dorp Roda. Een eenvoudig zwembad zonder apart kindergedeelte. Om naar het zwembad te gaan moet je eerst door het hotel heen wandelen.

Zwembad met kindergedeelte
Bij Theodore is een groter zwembad met glijbaantje, apart ondiep kindergedeelte, een loopbrug en een whirlpool. Vaak wel wat drukker, maar een groot zwembad met een grote tuin. Theodore is een stukje verder lopen op ongeveer 700 meter van Eveline. Je loopt richting het dorp Roda en volgt de asfaltweg en loopt na de supermarkt van Spiros dus niet verder langs het strand.

Waterpark Hydropolis
Net buiten het dorp Acharavi ligt het waterpark Hydropolis. Een groot zwembad met verschillende glijbanen, een lazy river, kinderspeelpark en zwembad en natuurlijk andere zwembaden. Het waterpark kun je tegen betaling bezoeken en is dagelijks geopend. Er zijn opties voor een all-inclusive arrangement.