Huurprijzen 2021

Heb je zelf je vliegticket al geregeld en wil je graag in Eveline verblijven tijdens een vakantie Corfu? Geef op het reserveringsformulier aan dat je geïnteresseerd bent in de accommodatie en welke de 2-kamerappartementen of de bungalow. Je krijgt dan zo snel mogelijk een passende aanbieding per mail.

De kleinschalige accommodatie in Roda en Acharavi is te huur vanaf eind april tot en met begin oktober. Huur is inclusief bedlinnen, handdoeken om af te drogen na het douchen, de prima Nederlandse service ter plekke van de beheerders en gebruik van de faciliteiten.

Verhuur periodes in het hoogseizoen minimaal een week
In het hoogseizoen, juli en augustus, is de verhuur periode van de accommodatie minmaal een week. De aankomst- en vertrekdatum zijn in in overleg en op basis van beschikbaarheid.

Verhuur periodes in het voor- en naseizoen
In het voorseizoen van eind april tot en met eind juni zijn de verhuur periodes van de appartementen en bungalow in Roda anders. Je kunt kiezen voor een periode van een week of korter met een minimum van drie dagen. Prachtige periode om in de groene natuur van Corfu te gaan wandelen. Het eiland staat, zeker in mei, prachtig in bloei.

Ook in september of oktober kun je op deze manier vakantie vieren in de accommodaties van Eveline in Roda op Corfu. Een heerlijke periode om te gaan wandelen op Corfu. Aankomst- en vertrekdagen zijn altijd in overleg. Je hebt zelf volop keuze om een eigen vlucht te vinden vanaf verschillende luchthavens in Nederland, Belgi├ź of Duitsland.

Goedkope vliegtickets naar Corfu
Goedkope vliegtickets naar Corfu kun je vinden voor de zomermaanden bij Easyjet vanaf Amsterdam en van april tot en met oktober met Transavia vanaf Amsterdam en Rotterdam. Meerdere vertrekdagen per week.

  prijs per nacht in euro (verblijf min. 7 nachten)
  Bungalow 2-kamer appartement
april 49 69
mei 49 69
juni 49 69
juli 65 95
augustus 65 95
september 49 69
oktober 49 69