HUURPRIJZEN PER NACHT

HOME / Vakantie / Huurprijzen

HUURPRIJZEN EVELINE 2024

Heb je zelf je vliegticket al geregeld en wil je graag in Eveline verblijven tijdens een vakantie Corfu? Geef op het reserveringsformulier aan dat je geïnteresseerd bent in de accommodatie. Je krijgt dan zo snel mogelijk een passende aanbieding per mail. Onze prijslijst voor appartementen Eveline vind je onderaan deze pagina. Deze kleinschalige accommodatie in Roda en Acharavi is te huur vanaf eind april tot en met begin oktober. Huur is inclusief bedlinnen, handdoeken, Nederlandse service ter plekke van de beheerders en gebruik van de faciliteiten.

HOOGSEIZOEN

IN DE SCHOOLVAKANTIES

In het hoogseizoen is de verhuurperiode van de accommodatie minimaal een week. De aankomst- en vertrekdatum zijn in overleg en op basis van beschikbaarheid. Goedkope vliegtickets naar Corfu kun je online vinden voor de zomermaanden bij Easyjet vanaf Amsterdam en van april tot en met oktober met Transavia vanaf Amsterdam en Rotterdam. Deze luchtvaartmaatschappijen hebben meerdere vertrekdagen per week.

VOOR- EN NASEIZOEN

VRIJBLIJVEND RESERVEREN

In het voorseizoen van eind april tot en met eind juni zijn de verhuurperiodes van de appartementen en bungalow in Roda anders. Je kunt kiezen voor een periode van een week of korter met een minimum verblijf van drie dagen. Dit is een prachtige periode om op het groene Corfu te gaan wandelen. Het eiland staat, zeker in mei, prachtig in bloei.

Ook in september of oktober kun je op deze manier vakantie vieren in de accommodaties van Eveline in Roda op Corfu. Ook een heerlijke periode om te gaan wandelen op Corfu. Aankomst- en vertrekdagen zijn altijd in overleg. Je hebt zelf volop keuze om een eigen vlucht te vinden vanaf verschillende luchthavens in Nederland, België of Duitsland.

PRIJSLIJST EVELINE 2024

PERIODEBUNGALOW2-KAMER
APRILNiet geopendNiet geopend
MEINiet geopendNiet geopend
JUNI5578
JULI75109
AUGUSTUS75109
SEPTEMBER5578
OKTOBER5578
PRIJZEN IN € EN PER NACHT. INCLUSIEF BED- EN LINNENGOED, EXCLUSIEF SCHOONMAKEN. PRIJZEN ZIJN INCLUSIEF LOKALE TOERISTENBELASTING IN GRIEKENLAND VAN € 0,50 PER PERSOON PER NACHT. BIJ AANKOMST DIENT U IN TE CHECKEN BIJ DE BEHEERDER.