REVIEWS APPARTEMENTEN EVELINE

HOME / Vakantie / Reviews appartementen Eveline

GASTEN OVER APPARTEMENTEN EVELINE

Reviews van gasten over appartementen Eveline in Roda op Corfu. Hoe hebben families en echtparen hun vakantie ervaren in Roda op Corfu. Tips voor je eigen vakantie in Eveline van beoordelingen andere gasten. Ervaringen die worden gedeeld met als doel om jou een nog leuker en beter verblijf te bezorgen in Griekenland. Als je zelf een review wilt achterlaten, dan zien we die graag tegemoet.

ONS FAVORIETE PLEKJE

LEO, JANNY EN FLEUR

Ons favoriete plekje voor een weekje zon, zee en strand. Wakker worden met uitzicht op zee. Restaurants, winkeltjes en terrassen op loopafstand. Lekker met de auto over het eiland toeren en relaxen op je terras of in de lounge set. Je thuis voelen, maar dan op Corfu. Wat wil je in de zomer nog meer?

WIJ KOMEN ZEKER TERUG

Martijn, debbie, river en silver

Een supermooie, leuke en gezellige plek waar je en lekker vakantie kunt vieren. Accommodaties zijn heerlijk met veel ruimte, direct aan zee en dichtbij het gezellige dorp. Als je één keer bent geweest dan kom je zeker terug.

Welkom in appartementen Eveline review

FIJNE PLEK VOOR VAKANTIE

DENNIS, NIKKI, LUC EN SANNE

Een hele fijne plek om onze vakantie door te brengen! Huisjes met veel buitenruimte, aardige Nederlandse beheerders en de zee voor de deur. Er heerst een ontspannen sfeer. Wij komen hier al jaren en ontdekken telkens nog mooie stukjes Corfu! Het eiland is prachtig, de mensen heel gastvrij en de appartementen een prima uitvalsbasis om dagjes strand of zwembad af te wisselen met een dagje erop uit!

ONVERGETELIJKE VAKANTIE

JOS, PETRA EN MATS

Wanneer je eenmaal bij de ‘huisjes’ van appartementen Eveline bent geweest, kom je er zeker nog eens terug. Het fantastische uitzicht, de rust, het zeewindje en de gezelligheid zorgen voor een onvergetelijke vakantie!

KLEINSCHALIG EN RUIMTE

WILLIAM, MARIEKE, CHARLIE EN GUO

Corfu is een heerlijk eiland. De mensen zijn ontzettend aardig, het eten lekker, de stranden fijn. En je zit er zo! Wij zijn al meerdere keren in Roda bij ‘Eveline’ te gast geweest. Het is een ongelofelijk fijne plek direct aan zee. De kleinschaligheid, de rust en ruimte spreken ons nog steeds aan. Het is de ideale plek voor een zonvakantie die je zo relaxed of actief kunt maken als je zelf wilt!

PRACHTIGE PLEK

FAMILIE ROTHUIS

Prachtige plek met mooi uitzicht op zee! Goede uitvalsbasis om het noorden van het eiland te bezoeken. Het kleinschalige park ligt aan de rand van het dorp met gezellige restaurants en winkels. Appartementen eenvoudig en netjes, alles wat je nodig hebt is aanwezig en anders staat het beheerdersechtpaar Hans en Ine wel voor je klaar. Ik kom hier zeker terug!

Zonsondergang Roda Corfu