MET DE KINDEREN NAAR CORFU

HOME / Wat te doen / Kinderen

TIPS VOOR DE KINDEREN

Appartementen Eveline zijn zeer kindvriendelijke accommodaties. In de zomer- en meivakantie verwelkomen we veel families met kinderen met veel terugkerende gasten. De kinderen kunnen prima spelen op het grote grasveld van het afgesloten terrein. Er zijn speelmanden met speelgoed voor op het strand als schepjes en emmertjes, maar ook ballen en een schommel.

KINDERSTOELEN EN BEDJES

VOOR DE KLEINTJES

Op de terrassen van de appartementen heb je zeezicht en ook zicht op het grasveld. Zo kun je zelf goed een oogje in het zeil houden. Een kinderstoel kan gratis worden bijgeplaatst, graag wel vooraf aangeven, en ook een babybedje kan al gratis klaar worden gezet bij de aankomst. Uiteraard geheel opgemaakt zodat de baby of het kind er direct in zou kunnen in de slaapkamer van de appartementen.

SPEELPARADIJZEN

GENOEG SPEELTUINEN

In Roda zijn twee speeltuinen Nemo en Tropicana. Hier kunnen de kinderen spelen op grote luchtkussens, ballenbakken en andere speeltoestellen. De ouders kunnen op het terras zitten van beide speeltuinen. Ze zijn overigens beiden overdekt en voorzien van verlichting en de toegang is gratis.

UIT ETEN MET KINDEREN

RESTAURANTS IN DE BUURT

In Roda en Acharavi zijn de meeste restaurants geschikt om met kinderen te gaan eten. In Roda zijn Ammos, New Port en Nikos Family aanraders om met de kids te gaan eten. New Port ligt aan het begin van het dorp aan de boulevard en het strand. Kun je niet missen. De kaart is hier ook in het Nederlands, de bediening vriendelijk en snel en de gerechten zijn goed en bovendien voordelig. Een kinderstoel is geen probleem en je kunt de kinderen ook laten spelen op het strand. Nikos Family zit in het oude centrum van Roda en is rustig gelegen. Prima traditionele gerechten en vriendelijke bediening van Nikos en zijn vrouw.

NAAR HET STRAND

KALAMAKI BEACH

Op 8 kilometer rijden van Eveline in de richting van Kassiopi ligt het meest kindvriendelijke strand van de omgeving. Het heet Kalamaki beach met een zee langzaam aflopende zanderige zeebodem. Ideaal voor kleine kinderen en bovendien goed georganiseerd. Strandstoelen en parasols dicht langs de waterkant, een lange houten pier over het ondiepe zeewater en de nodige tavernes bij de parkeerplaatsen.