WANDELEN OP CORFU

HOME / Wat te doen / Wandelen

WANDELINGEN MAKEN DOOR HET GROENE LANDSCHAP

In de omgeving van Eveline vind je verschillende badplaatsen, maar ook kleine bergdorpjes met watervallen, typisch Griekse tavernes, schitterende vergezichten en startplaatsen voor een mooie wandeling. Acharavi en Roda zijn de vakantiebestemmingen aan zee om te gaan wandelen. Roda heeft een boulevard en een gezellig centrum en Acharavi is in tweeën gesplitst met winkels en restaurants zowel langs de doorgaande hoofdweg of aan het strand. Ontdek zelf de flora en fauna en wandel langs traditionele bergdorpjes en zelfs langs watervallen. Een unieke ervaring!

WANDELGIDS

SUNFLOWER WANDELGIDS IN EEN TIP

De wandelroutes zijn goed toegankelijk en met een paar goede schoenen en een fles drinkwater kan de wandeltocht in de omgeving gaan beginnen. Je start bij het dorpje Sfakera op loopafstand van de appartementen. Van hieruit loop je de groene bergen in langs olijfgaarden. Onderweg word je getrakteerd op fraaie uitzichten op Roda en Acharavi het Atinioti meer en de bergdorpen Episkepsi, Agios Panteleimonas en Nymfes.

STRANDWANDELING

LANGSTE BAAI VAN CORFU

De baai van Roda en Acharavi is de langste baai het hele eiland Corfu. De totale lengte bedraagt bijna acht kilometer. Je kunt dan ook mooie strandwandelingen maken. Bijvoorbeeld naar het Roda Beach Hotel of naar Almiros in het oosten van de baai.