ZWEMBADEN NOORD CORFU

HOME / Wat te doen / Zwembaden

ZWEMBADEN IN DE BUURT VAN EVELINE

Zwembaden in de omgeving zijn er genoeg te vinden en allemaal vrij toegankelijk. Eigen eten en drinken meenemen is niet toegestaan maar je kunt bij de bars en restaurants hier van alles en nog wat bestellen en helemaal niet duur. Trouwens wel zo netjes om een consumptie te nemen tijdens je verblijf in één van de zwembaden. Het afwisselen van zee en zwembad vinden kinderen leuk. Bij Eveline heb je hier op loopafstand alle mogelijkheden voor tijdens je vakantie.

ZWEMMEN BIJ DE BUREN

ZWEMBADEN

Bij onze buren, Ninos on the beach, is een groot zwembad met aparte whirlpool. Ook voor kinderen een fijn zwembad met stenen trap en ondieper gedeelte. De ouders kunnen aan de rand zitten of op de één van de vele zonnebedden met parasols langs het zwembad. Er moet toezicht zijn bij kinderen zonder zwemdiploma’s.

KLEINER ZWEMBAD

OOK DICHTBIJ

Bij hotel Coral is aan de achterzijde een zwembad. Het hotel ligt op 100 meter van Eveline in de richting van het dorp Roda. Een eenvoudig zwembad zonder apart kindergedeelte. Om naar het zwembad te gaan moet je eerst door het hotel heen wandelen. Dichtbij je appartement Eveline.

ZWEMBAD MET KINDERDEEL

THEODORoS MET TUIN

Bij Theodoros is een groter zwembad met apart ondiep kindergedeelte, een loopbrug en een whirlpool. Vaak wel wat drukker, maar een groot zwembad met een grote tuin.In de tuin genoeg luxe ligbedden en er is service van hapjes en drankjes aan aan het zwembad. Theodore is een stukje verder lopen op ongeveer 700 meter van Eveline. Je loopt richting het dorp Roda en volgt de asfaltweg en loopt na de supermarkt van Spiros dus niet verder langs het strand.